1 Ekim 2017 Pazar

Tritone

Tritone ford krem
Cildine özen gösteren kişiler için önemli bir mesele hakkında sizlere bilgiler aktaracağım. Günümüzde cilt lekeleri için çok fazla kullanılan Tritone isimli bu krem faydalı sonuçlar vermektedir. Deneyen kişiler oldukça başarılı olduğunu biliyoruz. Pek çok kişinin cildinde herhangi bir leke illa ki vardır. İşte bu lekelerden kurtulup daha güzel bir cilt için tritone forte krem uygulayabilirsiniz. Cinsiyetiniz fark etmeden cilt lekesi problemi yaşayan herkes kullanabilir. Bende bu yazımda tritone nedir, tritone krem nedir, nasıl kullanılır, faydaları nelerdir, etkileri nelerdir, tritone krem ne işe yarar gibi sorulara cevaplar aradım. İyi okumalar.

Tritone Forte Krem


Hamilelik döneminde oluşan cilt lekelerinde, doğum sonrası ortaya çıkan çatlakların giderilmesinde oldukça etkili olan Tritone Forte Krem selülit oluşumuna da etkileyici bir bakım sağlamaktadır. Ayrıca çok güçlü güneş korumasına sahiptir. Cildi sarıp sarmalayarak güneşin zararlı etkilerine ve zararlı ışınlarına karşı korur. Cilt dayanıklılığını arttıran bir cilt bakım kremidir.

Tritone Forte Krem İçeriği


Cilt renginin daha homojen görünmesi ve pürüzsüz bir cilt görünümüne ulaşmaya yardımcı olan Tritone Krem özel içeriklere sahiptir. Tritone krem içerisinde yer alan etken maddeler şu şekilde sıralanabilir:
Ayı üzümü bitkisinden elde edilen Arbutin (%2)
Meyve ve bitkilerden elde edilen doğal bir asit olan Glikolik asit (%6)
Japonya'da basit mantarlardan elde edilen bir aktif ajan olan Kojik asit (%2)
Askorbik asit (C vitamini) (%2)
Güney Avrupa ve Asya’da yetişen Licorice bitkisinden elde edilen Glabridin (%0,1)
Bu maddelerin yanı sıra yan ürünler olarak bitkisel yağ, paraben, saf su ve gliserin içermektedir.


Tritone Forte Krem Çeşitleri



  • Tritone Krem
  • Tritone Forte Krem



Tritone Forte Krem Ne İşe Yarar


Hamilelik sırasında ya da güneşin zararlı ışınları sonrası meydana gelen lekelerin giderilmesinde etkili özellikte olan koruyucu bir kremdir. Yanlış ya da hatalı beslenme, uzun süre hormon ilacı kullanımı, menopoz ve yaşlılıktan kaynaklanan cilt sorunlarının tedavisinde de leke giderici ve koruyucu olarak kullanılır.
Cilt yenilenmesinde ve kırışıklıkların giderilmesinde oldukça etkili olan Tritone Forte krem vücudun en fazla ihtiyaç duyduğu maddelerden biri olan oksijeni içermektedir. Bu sayede kan dolaşımını hızlandırarak cildin elastik yapısını onarır ve cildin sağlıklı olmasını sağlar. Sivilce izleri, selülit ve doğum çatlaklarının giderilmesinde oldukça etkilidir.

Tritone Forte Krem Nasıl Kullanılır


Tedavi amacı ile kullanmak istediğiniz hangi krem olursa olsun ilk önce doktorunuza danışmalısınız.
Yüz, boyun, omuz, ayaklar ve kollar gibi birçok bölgede kullanılabilir. Temizlenmiş cilde parmak uçlarıyla hafif şekilde ovularak tüm cilde yedirilir. Daha iyi sonuç alınabilmesi için sonrasında güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma etkili Tritone SPF 50 koruyucu losyonun uygulanması önerilir.
Leke sıklığına ve cildinizin tipine göre uygun bir miktarda sabah ve akşam günde iki, ihtiyaca göre üç defa, ılık su ile temizlenmiş ve kuru cilde uygulanır. Hassas ciltlerde kullanıma geceleri başlanması tavsiye edilmektedir. Bir haftalık gece kullanımının ardından günde 2 defa kullanıma geçilebilir.

Tritone Kremin Yan Etkileri


Yapılan araştırmalarda Tritone kremin şu ana kadar görülmüş hiçbir yan etkisi olmamıştır. Günlük kullanıma uygun olup tüm cilt tiplerine uygundur. Eğer cildinizde rahatsızlık verecek derecede bir kızarıklık, kaşıntı, tahriş yaşarsanız kremi kullanmaya ara veriniz.


Tritone Forte Krem Hakkında Sorular


Soru: Tritone Forte Krem hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanılır mı?
Cevap: Bu dönemlerde doktorunuza danışmadan kullanmaması tavsiye edilmiştir.
Soru: Tritone Forte Krem kullanımında yaş kısıtlaması var mı?
Cevap: on sekiz yaş altı bireylerde cilt yenilenmeye devap ettiği için tavsiye edilmemiştir.
Soru: Tritone Forte Krem kızarıklığa neden olur mu?
Cevap: Tritone Forte Kremin yan etkileri yok denebilecek kadar azdır. Kremi ilk kulladığınız zaman hafif yanma ve karıncalanma olması normal. Kremi kullanmadan hemen önce cilt soydurma şeklinde peeling işlemi yaptırdıysanız doktorunuza danışmadan kremi kullanmayınız.
Soru: Tritone Forte Krem tüm cilde uygulanabilir mi?
Cevap: Tüm cilde uygulanabilir. Özellikle yaz aylarında kremi sürdükten sonra 50 faktör güneş koruyucu kullanmadan güneşe maruz kalınmamalı.

Tritone Krem Fiyatı


Tritone Krem 30 gr. 180 TL
Tritone Forte Krem 30 gr. 200 TL

Tritone yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yazımdan faydalandığınızı düşünüyorsanız sosyal medya hesaplarınızdan yazımı paylaşmayı unutmayın. Soru, görüş ve önerileriniz için de mail atabilir ve ya yazının altına yorum yapabilirsiniz. Ayrıca konuyla ilişkili olarak;
Salyangoz Kremi
Ciltteki Lekelere Özen Gösterin yazılarımı okumanızı öneriyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder